Ayua • Upvote 0 • Downvote 0

5 jocs d\'Android més venuts a Play Store

Alguna vegada has jugat a un joc que no volies aturar? En el vostre temps lliure, jugar a jocs en línia és el millor. No obstant això, no tots aquests jocs es poden gaudir i jugar. Sobretot si el joc no s’adapta als nostres gustos. No obstant això, a PlayStore hi ha alguns dels jocs en línia més venuts més descarregats.


A continuació es mostra una llista dels jocs en línia més populars, potser algun d’ells us sigui familiar. Indonèsia és un dels països que més sovint juga a jocs en línia a Android. Aquí teniu una llista de jocs que us poden convertir en addictes i que no volen deixar de jugar-hi.


Llista dels jocs en línia més descarregats


game smartphone
Source: pixabay tagechos

Ragnarok M: Eternal Love

El joc d'Android més venut publicat per Gravity Corporation és força popular entre els jugadors. Inicialment, Ragnarok M era molt popular com a joc d'ordinador d'escriptori, però ara el joc està disponible per a telèfons intel·ligents. El nombre de puntuacions d’aquest joc és bastant gran. El nombre de puntuacions dels usuaris d'Android és de més de 220 mil. El nombre de puntuacions dels usuaris d’IOS és de més d’11 mil. El joc Ragnarok M té molts fans a causa dels seus personatges únics i interessants.


Lords Mobile: Battle Empire

Lords Mobile és un joc de temàtica real desenvolupat per IGG. IGG és el nom d’un desenvolupador de jocs mòbils líder a la Xina. En aquest joc pots triar molts herois. Podeu triar 40 herois per jugar al joc. Els jocs temàtics del Regne solen tenir molts fans a causa de la trama emocionant i l’aspecte atractiu. L’ús de personatges herois també és força divertit a causa dels moviments interactius.


Mobile Legends

Us equivoqueu si creieu que aquest joc MOBA ocupa el primer lloc. De fet, aquest joc d'Android més venut només ocupa el tercer lloc. Tanmateix, el joc Mobile Legends a Indonèsia és de fet molt popular. Molta gent diu que el seu joc preferit és Mobile Legends o AOV. En aquest joc hem de ser intel·ligents en la gestió de punts. Podem comprar noves habilitats de lluita amb punts.


PUBG

Els jocs PUBG també són molt populars. El benefici total obtingut pels usuaris d'Android arriba als 18 milions de dòlars. A molts jugadors d'Indonèsia els agrada perquè és jugat per molta gent al mateix temps. Aquest joc és similar a jocs d’ordinador com Point Blank o Call Of Duty. No obstant això, aquest joc té una interfície de món obert com el joc Grand Theft Auto. La història del joc PUBG és realment emocionant. Has de lluitar contra altres 99 jugadors de tot el món.


Free Fire

Actualment FreeFire és un dels jocs Android més venuts. Aquest joc ha estat jugat per molts jugadors. Aquests jocs sovint es troben a les seccions recomanades d’AppStore i GooglePlayStore. Això passa perquè molta gent ha instal·lat aquest joc en poc temps. De fet, aquest joc està classificat com el primer joc més venut a Indonèsia. El desenvolupador d’aquest joc va obtenir un benefici de fins a 200 milions de dòlars. FreeFire sempre desenvolupa nous personatges al joc.


Heu provat tots els jocs en línia anteriors? El vostre joc preferit és a la llista anterior? Jugar a jocs en línia és divertit, sobretot si els gràfics són atractius. Els jocs que compleixen les vostres expectatives són divertits.


Aquesta és informació sobre els jocs Android més venuts a Indonèsia. Proveu d’instal·lar el joc a Android i proveu de jugar-hi. També convida els teus amics a jugar amb tu. L’experiència de joc serà encara més emocionant quan molta gent juga amb tu.

Share thread ini ke sosial media
Anda harus sudah login untuk berkomentar di thread ini