Ayua • Upvote 0 • Downvote 0

5 legjobban eladott Android-játék a Play Store-on

Játszott már olyan játékot, amelyet nem akart leállítani? A szabadidőben játszani a legjobb. Ezeknek a játékoknak azonban nem mindegyike élvezhető és játszható. Különösen, ha a játék nem felel meg az ízlésünknek. A PlayStore-ban azonban vannak a legjobban eladott játékok.


Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb online játékokat, talán egyikük ismerős Önnek. Indonézia az egyik olyan ország, amely leggyakrabban online játékokat játszik Android-on. Íme egy lista azokról a játékokról, amelyek rabjává válhatnak és nem akarják abbahagyni a játékukat.


A legtöbbet letöltött online játékok listája


game smartphone
Source: pixabay tagechos

Ragnarok M: Eternal Love

Ez a legkeresettebb Android-játék meglehetősen népszerű a játékosok körében. Ezt a játékot a Gravity Corporation készíti. Kezdetben a Ragnarok M nagyon népszerű volt asztali számítógépes játékként, de most a játék elérhető okostelefonok számára. A játék által kapott értékelések száma meglehetősen nagy. Az Android felhasználók értékeléseinek száma meghaladja a 220 ezret. Az iOS felhasználók értékeléseinek száma meghaladja a 11 ezret. A Ragnarok M játéknak sok rajongója van egyedi és érdekes karakterei miatt.


Lords Mobile: Battle Empire

A Lords Mobile egy királyi témájú játék, amelyet az IGG fejlesztett ki. Az IGG a vezető mobil játékfejlesztő neve Kínában. Ebben a játékban sok hős közül választhat. A játékban 40 hős közül választhat. A Királyság-témájú játékok általában sok rajongóval rendelkeznek az izgalmas történet és a vonzó megjelenés miatt. A hős karakterek használata az interaktív mozgások miatt is nagyon szórakoztató.


Mobile Legends

Téved, ha úgy gondolja, hogy ez a MOBA játék az első helyen van. Valójában ez a legkeresettebb Android-játék csak a 3. helyet foglalja el. Azonban a Mobile Legends játék Indonéziában valóban nagyon népszerű. Sokan azt mondják, hogy kedvenc játékuk a Mobile Legends vagy az AOV. Ebben a játékban okosaknak kell lennünk a pontok kezelésében. Pontok felhasználásával új harci képességeket vásárolhatunk.


PUBG

A PUBG játékok szintén nagyon népszerűek. Az Android-felhasználók által elért teljes nyereség eléri a 18 millió dollárt. Indonéziában sok játékosnak tetszik, mert egyszerre sok ember játszik. Ez a játék hasonló az olyan számítógépes játékokhoz, mint a Point Blank vagy a Call Of Duty. Ennek a játéknak azonban nyílt világú felülete van, mint például a Grand Theft Auto játék. A PUBG játék története valóban izgalmas. 99 másik játékossal kell megküzdenie a világ minden tájáról.


Free Fire

Jelenleg a FreeFire az egyik legjobban eladott Android játék. Ezt a játékot sok játékos játszotta. Ezek a játékok gyakran az AppStore és a GooglePlayStore ajánlott szakaszaiban találhatók. Ez azért történik, mert sokan telepítették ezt a játékot rövid idő alatt. Valójában ez a játék az első legkelendőbb játéknak számít Indonéziában. A játék fejlesztője akár 200 millió dolláros nyereséget is elérhetett. A FreeFire mindig új karaktereket fejleszt a játékban.


Kipróbálta az összes fenti online játékot? Kedvenc játéka szerepel a fenti listán? Az online játékok szórakoztatóak, különösen, ha a grafika vonzó. Az elvárásoknak megfelelő játékok szórakoztatóak.


Ez az információ az Indonéziában a legkelendőbb Android-játékokról. Próbálja meg telepíteni a játékot Androidra, és próbálja meg a játékot. Hívd meg barátaidat is, hogy játsszanak veled. A játékélmény még izgalmasabb lesz, ha sok ember játszik veled.

Share thread ini ke sosial media
Anda harus sudah login untuk berkomentar di thread ini