Ayua • Upvote 0 • Downvote 0

Viisi koristekasvityyppiä ja miten hoitaa niitä kotona

Koristekasvit ovat yleensä esillä talon ympärillä. Koti ei ole vain asuinpaikka. Talo on hoidettava ja koristeltu erilaisilla koristeilla, jotta siinä asuvat tuntevat olonsa mukavaksi. Talon kauneus ja siisteys ovat syy siihen, miksi joku tuntee olevansa kotona.


Voit sisustaa talon valitsemalla muutaman suosikki koristeen. On niitä, jotka pitävät kristallikivistä, puukaiverruksista ja luonnonmaisemaalauksista. Harvoin jotkut ihmiset haluavat istuttaa erilaisia kukkia ja kasveja. ja huonekasvit ovat parhaita suosituksia istutukseen ja sisustamiseen kotona. Varsinkin Covid-19-pandemian aikana tällä hetkellä monilla ihmisillä ei ole paljon toimintaa kodin ulkopuolella.


Koristekasvien tyypit, jotka soveltuvat istutettavaksi kotona

Koristekasvien viljelystä päätettäessä on monia etuja. Yksi niistä on saada raitista ilmaa, jotta ruumiimme ovat mukavampia kotona. Useat alla olevat koristekasvityypit voivat olla paras valinta, jotta saat tuoreutta ja kauneutta kotona.


Bonsai

bonsai plant
bonsai plant
Source: pixabay kian2018

Bonsai-koristekasvit ovat todella peräisin Japanista. Kasviasiantuntijat tekevät Bonsai-kääpiöstä enemmän. Tässä on kuitenkin sen ainutlaatuisuus. Siinä on varsi, jolla on kaunis käyrä. Samoin lehdillä. Se sopii kodin sisustamiseen.


Sansevieria

sansevieria plant
sansevieria plant
Source: pixabay KatiaMaglogianni

Sansevieria on kasvi, jota hoidetaan useimmiten. Ei ilman syytä, Sansevieria on koristekasvi, jota on melko helppo hoitaa. Lehdet ovat leveät, pitkänomaiset ja kapenevat päistään, joten äidit suosivat tätä kasvia. Indonesiassa Sansevieria tunnetaan appelsiintehtaana.


Kaktus

cactus plant
cactus plant
Source: pixabay StockSnap

Kaktus itsessään on itse asiassa kasvi, joka yleensä kasvaa autiomaassa. Mielenkiintoista on, että kaktukset ovat identtisiä kasvien kanssa, jotka eivät tarvitse vettä. Sinun on kuitenkin vielä kasteltava ajoittain. On olemassa erityyppisiä mini-kaktuksia, jotka ovat hyvin kauniita. Voit laittaa sen jopa sisätiloihin.


Epipremnum Aureum

Epipremnum aureum plant
Epipremnum aureum plant
Source: pixabay sweetlouise

Tämäntyyppinen koristeellinen viiniköynnös ei ole yhtä viehättävä. Voit laittaa sen sisätiloihin tai ulkona. Varmista, että kun hoidat sitä, löydät oikean kasvualustan kasvulle ja kehitykselle.


Anthurium

anthurium plant
anthurium plant
Source: pixabay _Alicja_

Tämä koristekasvi on todellakin ollut virus. Vaikka se koostuu vain joukosta lehtiä, se voi antaa kauneutta. Tämä kasvi tunnetaan hyvin nimellä rakkauden aalto. Erityisiä tekniikoita tarvitaan, jotta rakkauden kasvien aalto voi kasvaa hyvin eikä kuihtua helposti.


Vinkkejä koristekasvien hoitamiseen kotona

Koristekasvien valitseminen kodinsisustukseksi on todellakin hyvä päätös. Niille teistä, jotka pitävät istutustoiminnoista, tämä toiminta on erittäin hauskaa. Koska koristekasvien hoito tarvitsee myös vinkkejä, jotta kasvit eivät kuivu nopeasti. Alla on joitain vihjeitä kasvien hoidosta.


Anna tarpeeksi vettä

Vedä kasveja säännöllisesti. On hyvä tietää kasvien tarvitsema vesipitoisuus kasvien tyypin ja koon mukaan. Tietenkin tämä auttaa tekemään kasveista hedelmällisempiä.


Varmista, että kasvi on alttiina auringonvalolle

Veden lisäksi riittävä auringonvalo on erittäin hyvä koristekasvien kasvulle. Voit säätää laitoksen sijaintia vastaamaan auringonvaloa, jotta fotosynteesiprosessi sujuu hyvin. Tämä auttaa todella koristekasvien kasvuprosessia.


Oikean lannoitteen antaminen

Viimeinen vinkki on levittää oikea lannoite. Vältä kemikaaleja sisältävien lannoitteiden levittämistä. kemikaalit estävät kasveja kasvamasta luonnollisesti ja jopa kuihtua helposti.


Lopetan tämän artikkelin keskustelun. Toivottavasti yllä olevat vinkit voivat auttaa lukijoita, jotka etsivät tapoja kasvattaa koristekasveja kotona. nähdään seuraavassa artikkelissa. Kiitos.

Anda harus sudah login untuk berkomentar di thread ini
Artikel Terkait
properti condominium
Viisi omaisuustyyppiä, joita ihmiset usein etsivät

Kiinteistöliiketoiminta ei ole mitään uutta kuulla. Mutta tiedätkö mitä omaisuudella tarkoitetaan? Monet ihmiset eivät tiedä, että kiinteistötyypit ovat tavaroita tai rakennuksia, joilla on sertifikaa...


Penulis: ayua
perangkat gaming
Tästä syystä sinun tulisi käyttää pelilaitteita

Nyt monet ihmiset pelaavat pelejä. Pelien pelaamisesta on paljon kokemusta. Pelejä voidaan käyttää hauskanpitoon, vapaa-aikaan tai ammattimaisina pelaajina. Monet johtavat ammattilaispelaajat rakastavat pelata pelejä....


Penulis: ayua
agar tanaman hias tidak layu
6 helpoin tapa hoitaa koristekasveja

Voit silti harjoitella koristekasvien hoitoa kotisivullasi, vaikka sijainti ei olekaan kovin kannustava. Koristekasvien istutusta tai vihannesten puutarhanhoitoa harjoittavat enimmäkseen kylän ihmiset. Voit kuitenkin myös harjoittaa ko...


Penulis: ayua
meja untuk bekerja
5 tyyppisiä kotiyrityksiä, jotka voivat lisätä tulojasi

Nykyään työn löytäminen ei ole helppoa. Kilpailet satojen tuhansien ihmisten kanssa. Siksi monet ihmiset tuntevat olonsa lähes toivottomaksi. Meidän ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä. Koska voit silti ansa...


Penulis: ayua
game free fire android
Tästä syystä FreeFire-peli on suositumpi

Battle Royale -tyyppisillä peleillä on tällä hetkellä suuri kysyntä. Monet ihmiset ovat pelanneet pelejä Battle Royale -lajilla. Battle Royale on suosittu mielenkiintoisen ja hauskan pelattavuuden takia. Esimerkkej&...


Penulis: ayua
Artikel Lainnya dari Ayua
pembeli properti
6 tapaa markkinoida omaisuuttasi useammalle ostajalle

Voit kokeilla erilaisia yrityksiä. Voit kokeilla kiinteistönhoitoon liittyvää yritystä. Omaisuus liittyy usein taloihin, kauppataloihin, maa-alueisiin ja muihin asioihin, joilla on omistustodistus. Kiinteistöliiketoim...


Penulis: ayua
game smartphone
5 myydyintä Android-peliä PlayStore-kaupassa

Oletko koskaan pelannut peliä, jota et halunnut lopettaa? Vapaa-ajallaan online-pelien pelaaminen on parasta. Kaikkia näitä pelejä ei kuitenkaan voi nauttia ja pelata. Varsinkin jos peli ei sovi makuun. PlayStore-kaupassa on kuite...


Penulis: ayua