Ayua • Upvote 0 • Downvote 0

То је разлог зашто је игра Free Fire популарнија

Игре са жанром Баттле Роиале су тренутно у великој потражњи. Многи људи су играли игре са жанром Баттле Роиале. Баттле Роиале је популаран због занимљивог и забавног играња. Примери игара са жанром Баттле Роиале су ФрееФире и ПУБГ. ФрееФире и ПУБГ игре су врло познате и често се упоређују.


Игре ФрееФире и ПУБГ изгледају исто или слично. Међутим, игра ФрееФире има далеко више предности у поређењу са игром ПУБГ. Можете видети поређење оцена игара са највишим укупним рејтингом. Дакле, можете потврдити да је ФрееФире најпопуларнија игра. Овај пут ћемо разговарати о неким разлозима због којих је игра ФрееФире толико популарнија.


game free fire android
game free fire android
Source: pixabay ITECHirfan

Зашто је игра ФрееФире популарнија?


Бржи сервери за игре

Први разлог зашто је игра ФрееФире популарнија је због њиховог брзог учитавања. Мала кашњења чине учитавање игре бржим од игре ПУБГ. Податковни центар за игре ФрееФире проширио се у разним земљама. У међувремену, сервери за игре ПУБГ још увек нису доступни у неколико земаља, па је латенција већа. Коришћење сервера за игре у истој земљи чини целу интернет везу стабилнијом. Корисницима игара је потребна боља веза ради бољих перформанси игре.


Стабилна графика игре

Чињеница је да ПУБГ игра има реалистичнији графички приказ. Међутим, перформансе игре ПУБГ су лошије на паметним телефонима са ниским спецификацијама. У међувремену, перформансе игре ФрееФире на различитим паметним телефонима су прилично добре. Игра ФрееФире може се играти на разним врстама паметних телефона чак и са ниским спецификацијама. Дакле, игра ФрееФире има стабилан квалитет слике и не замућује се.


Врста забавне игре

У игри ПУБГ потребна је скривена стратегија напада. У игри ФрееФире потребна је стратегија заседе. Играње ФрееФире игре је брзо и спонтано. Међутим, ФрееФире може примити само 50 играча. У игри ПУБГ може да прими 100 играча. Укупан лимит играча је такође разлог што су сервери за игре ФрееФире толико бржи.


Нови и јединствени ликови

Игра ФрееФире увек додаје много нових ликова. Можете да користите нови лик као аватар. Готово сви ликови у игри ФрееФире су врло кул. Постоји неколико познатих филмских глумаца који се користе као ФрееФире ликови у играма. Јое Таslim је пример лика који се може користити као аватар у игри ФрееФире. Јое Таslim је био глумац у филму "Тhe Raid". Ликови у игри ФрееФире увек ће бити ажурирани.


Кул и јединствено оружје

У игри ФрееФире постоји много избора оружја. Избор оружја је разнолик и кул. У игри ФрееФире можете одабрати оружје за борбу против непријатеља. Играње игара са пријатељима биће још узбудљивије. Волите да играте игре са кул ликовима и модерним оружјем. Поверење ће вам олакшати победу у биткама у игри.


Мрежне игре за више играча су врло погодне за играње од стране многих људи. Можете да правите састанке са пријатељима и играте игре заједно. Онлајн игра ФрееФире такође не заузима превише простора за складиштење на паметном телефону. Можете преузети и покушати играти игру ФрееФире. Имате прилику да у игри упознате професионалне играче из целог света. У игри ФрееФире такође можете сакупљати разне ликове.


То су неки од разлога због којих игра ФрееФире на паметним телефонима постаје све популарнија. ФрееФире игра је супериорнија од игре ПУБГ. Ако сте заинтересовани, само преузмите игру са Гоогле ПлаиСторе или АппСторе. Покушајте да осетите узбуђење игре ФрееФире и не заборавите да позовете своје пријатеље.

Anda harus sudah login untuk berkomentar di thread ini
Artikel Terkait
perangkat gaming
То је разлог зашто бисте требали користити опрему за игре

Сада се пуно људи игра. Много је искуства из играња игара. Игре се могу користити за забаву, провођење слободног времена или као професио...


Penulis: ayua
Artikel Lainnya dari Ayua
bonsai plant
пет врста украсних биљака и како се о њима бринути код куће

Украсно биље је углавном изложено око куће. Дом није само место за живот. О кући се мора бринути и украшавати разним украсима како би се о...


Penulis: ayua
agar tanaman hias tidak layu
6 најједноставнијих начина за негу украсних биљака

Још увек можете да вежбате како да се бринете о украсним биљкама на почетној страници, иако локација не подржава. Активности садње украс...


Penulis: ayua
meja untuk bekerja
5 врста кућних послова које могу повећати ваш приход

У данашње време проналажење посла није лако. Такмичићете се са стотинама хиљада људи. Стога се многи људи осећају готово безнадежно. Међ...


Penulis: ayua
properti condominium
5 врста имовине коју људи често траже

Имовинско пословање није ништа ново за чути. Али да ли знате шта се подразумева под имовином? Мало људи зна да су типови имовине добра или...


Penulis: ayua
pembeli properti
6 начина да продате своју имовину већем броју купаца

Постоје разне врсте предузећа која можете испробати. Можете испробати посао везан за управљање имовином. Имовина се често повезује са к...


Penulis: ayua