Ayua • Upvote 0 • Downvote 0

5 најпродаванијих Андроид игара на ПлаиСторе-у

Да ли сте икада играли игру коју нисте желели да зауставите? Играње игара у слободно време је најбоља ствар. Међутим, не могу се уживати у свим овим играма и играти их. Поготово ако игра не одговара нашем укусу. Међутим, на ПлаиСторе-у постоје неке од најпродаванијих најпродаванијих игара.


Испод је листа најпопуларнијих онлајн игара, можда вам је једна од њих позната. Индонезија је једна од земаља која најчешће игра игре на мрежи на Андроиду. Ево листе игара због којих можете да постанете зависни и не желите да престанете да их играте.


Списак најпреузиманијих онлајн игара


game smartphone
game smartphone
Source: pixabay tagechos

Ragnarok M: Eternal Love

Ова најпродаванија Андроид игра прилично је популарна међу играчима. Ову игру је креирала компанија Гравити Цорпоратион. У почетку је Рагнарок М био веома популаран као столна рачунарска игра, али сада је игра доступна за паметне телефоне. Број оцена које ова игра добија прилично је велик. Број оцена корисника Андроида је више од 220 хиљада. Број оцена корисника иОС-а је више од 11 хиљада. Рагнарок М игра има пуно обожавалаца због својих јединствених и занимљивих ликова.


Lords Mobile: Battle Empire

Лордс Мобиле је игра са краљевском темом коју је развио ИГГ. ИГГ је име водећег програмера мобилних игара у Кини. У овој игри можете одабрати много хероја. Можете одабрати 40 хероја за играње у игри. Игре с темом Краљевства углавном имају пуно обожавалаца због узбудљиве приче и атрактивног изгледа. Употреба јунака је такође прилично забавна због интерактивних покрета.


Mobile Legends

Варате се ако мислите да је ова МОБА игра на првом месту. У ствари, ова најпродаванија Андроид игра заузима тек 3. место. Међутим, игра Мобиле Легендс у Индонезији заиста је веома популарна. Многи људи кажу да је њихова омиљена игра Мобиле Легендс или АОВ. У овој игри морамо бити паметни у управљању кованицама. Помоћу кованица можемо купити нове борбене способности.


PUBG

Игре ПУБГ су такође веома популарне. Укупан профит зарађен од корисника Андроид-а достиже 18 милиона долара. То се свиђа многим играчима у Индонезији, јер га истовремено игра много људи. Ова игра је слична рачунарским играма попут Поинт Бланк или Цалл Оф Дути. Међутим, ова игра има отворени светски интерфејс попут игре Гранд Тхефт Ауто. Прича о игри ПУБГ заиста је узбудљива. Морате се борити против још 99 играча из целог света.


Free Fire

Тренутно је ФрееФире једна од најпродаванијих Андроид игара. Ову игру су играли многи играчи. Ове игре су често у препорученим одељцима АппСторе и ГооглеПлаиСторе. То се догађа зато што је пуно људи инсталирало ову игру у кратком временском периоду. Заправо, ова игра је рангирана као прва најпродаванија игра у Индонезији. Програмер ове игре остварио је профит до 200 милиона долара. ФрееФире увек развија нове ликове у игри.


Да ли сте испробали све горе наведене онлине игре? Да ли је ваша омиљена игра на горњој листи? Играње игара на мрежи је забавно, посебно ако је графика атрактивна. Игре које испуњавају ваша очекивања су забавне.


То су информације о најпродаванијим Андроид играма у Индонезији. Покушајте да инсталирате игру на Андроид и покушајте да је играте. Позовите и пријатеље да се играју са вама. Играчко искуство биће још узбудљивије када се пуно људи игра са вама.

Anda harus sudah login untuk berkomentar di thread ini
Artikel Lainnya dari Ayua
bonsai plant
пет врста украсних биљака и како се о њима бринути код куће

Украсно биље је углавном изложено око куће. Дом није само место за живот. О кући се мора бринути и украшавати разним украсима како би се о...


Penulis: ayua
agar tanaman hias tidak layu
6 најједноставнијих начина за негу украсних биљака

Још увек можете да вежбате како да се бринете о украсним биљкама на почетној страници, иако локација не подржава. Активности садње украс...


Penulis: ayua
meja untuk bekerja
5 врста кућних послова које могу повећати ваш приход

У данашње време проналажење посла није лако. Такмичићете се са стотинама хиљада људи. Стога се многи људи осећају готово безнадежно. Међ...


Penulis: ayua
properti condominium
5 врста имовине коју људи често траже

Имовинско пословање није ништа ново за чути. Али да ли знате шта се подразумева под имовином? Мало људи зна да су типови имовине добра или...


Penulis: ayua
pembeli properti
6 начина да продате своју имовину већем броју купаца

Постоје разне врсте предузећа која можете испробати. Можете испробати посао везан за управљање имовином. Имовина се често повезује са к...


Penulis: ayua